نظرسنجی
میزان رضایت شما از خدمات شبکه بهداشت و درمان چه میزان است؟

عالی
خوب
متوسط
ضعیف

اوقات شرعی
صفحه اصلی > اخبار عمومی 
اخبار > اهمیت مصرف شیر، ماست و پنیر کم چرب در برنامه غذایی روزانه
اخبار > اهمیت مصرف شیر، ماست و پنیر کم چرب در برنامه غذایی روزانه


  چاپ        ارسال به دوست

اهمیت مصرف شیر، ماست و پنیر کم چرب در برنامه غذایی روزانه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه؛ مرضیه کامران در این زمینه تصریح کرد: این مواد غذایی برای پیشگیری از پوکی استخوان به خصوص در زنان و دختران، چاقی، پر فشاری خون، دیابت و بیماری های قلبی عروقی مفید هستند.

وی ادامه داد: هر روز 2تا 3 لیوان ماست یا شیر بدون چربی یا کم چرب مصرف کنید، همچنین می توان از دوغ تازه و کم نمک که در منزل تهیه می شود به عنوان یک نوشیدنی مناسب نام برد.

وی افزود: تا حد امکان از انواع پنیر های کم چرب و کم نمک استفاده و برای جذب بهتر کلسیم تا حد امکان شیر ساده بدون هیچ افزودنی مانند کاکائو و شکر مصرف کنید.

کامران در پایان خاطر نشان کرد: در برنامه غذایی خود غذاهای حاوی شیر و فرآورده های آن مانند شیر برنج، فرنی، آش ماست و آش کشک را بگنجانید.5-


١٣:٢٥ - چهارشنبه ٢٠ تير ١٣٩٧    /    شماره : ٢٠٥٨٣    /    تعداد نمایش : ٢٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





پنج شنبه ٢٥ مرداد ١٣٩٧
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 77
 بازدید امروز : 38
 کل بازدید : 187410
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0.5772